Cortina

Ben van Tienen is officieel Dealer van Cortina.

Cortina heeft het straatbeeld voorgoed veranderd. Er zijn nu fietsen waar je mee gezien wilt worden, die bij jouw stijl passen. Fietsen om blij van te worden. Fashion is ons vertrekpunt om jullie te blijven verrassen. Met kleurgebruik, met design, met kleine details die het verschil maken.

Moederfiets

Kinderdagverblijf, werk en boodschappen; ouders vertrouwen elke dag op hun fiets voor het 'zware werk'. De Cortina family bikes zijn helemaal up for the task! Met een extra sterk frame, nieuw stuurslot, stevige dubbele standaard en een verlaagd frame met nog meer ruimte tussen zadel en stuur zodat je veilig op- en af kunt stappen

Transportfietsen

De U4 Transport is dé transportfiets en een echte musthave voor naar school, werk en die afspraak met vrienden in de stad. Een fiets om elke dag te gebruiken.

Electrische fietsen

De Cortina Yoya en Yoya plus maakt het fietsen op een e-bike nu wel heel bereikbaar. Dit is een goede elektrische fiets zonder al te veel poepas en voor een scherpe prijs!

Electrische transportfietsen

De E-U4 Transport is dé elektrische transportfiets en een echte musthave die je nog makkelijker naar school, werk en die afspraak met vrienden in de stad brengt. Door de vele kleuren is er altijd een e-bike die perfect past bij jouw wensen!

Kids

De Cortina Transport U4 mini fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en de wielmaten 24" en 26".