KLEVER MOBILITY : DESIGN, POWER & PERFORMANCE

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT

25 KM PER UUR OF 45 KM PER UUR

SPORTIEF OF COMFORT

850WH OF 1200WH

OP TIJD OP JE WERK OF ...................

De beste deal:

De juiste fiets

Volledige garantie

Inclusief service beurten

Inruil mogelijk

....................... en de koffie staat klaar!

vertrouwde merken

Koga

Trek

Gazelle

Cortina

Flyer

ONTSPANNEN ........

Wie van Tienen kent zoekt niet, wie zoekt kent van Tienen niet.
Welkom bij Ben van Tienen Fietsen, 

Werkplaats en Winkel geopend

De werkplaats en de winkel zijn op normale tijden geopend. Het blijft druk, ook in de werkplaats, mede doordat er wekelijks partijen nieuwe fietsen worden ontvangen al verkocht zijn en die dan klaar gemaakt moeten worden. Voor service, reparatie en onderhoud aan u fiets kunt u de fiets tijdens onze openingstijden gewoon brengen. We streven er naar om de fiets de volgende dag klaar te hebben.

 

Ontwikkelingen leverbaarheid nieuwe fietsen

De fietsproductie draait wereldwijd op volle toeren maar de grote fietsmerken kampen met het probleem om de juiste onderdelen op tijd binnen te krijgen. Toeleveranciers kunnen de vraag naar onderdelen niet aan en krijgen daarbij in sommige gevallen ook nog eens te maken met sluiting van fabrieken door Covid-19. Voorbeeld hiervan zijn de fabrieken van Shimano in Maleisië die de afgelopen maanden meerdere weken zijn gesloten in verband met de lockdown die de regering in Maleisië had voorgeschreven. Hierdoor gaan zeker weer vertragingen optreden bij het uitleveren van fietsen.

Door alle onzekerheden met betrekking tot het tijdstip van de leveringen van nieuwe fietsen voor komend seizoen zijn wij gedwongen om buitengewoon vroeg, grote orders te plaatsen bij onze leveranciers. Dat hebben we dan ook gedaan en dat blijven we de komende tijd ook doen omdat het toch bij veel leveranciers is "wie het eerst komt, wie het eerst maalt". Voor degene die overwegen om voor komend seizoen een nieuwe (elektrische) fiets aan te schaffen is het dan ook goed om te beseffen dat we met levertijden te maken hebben en dat ook dan geldt "wie het eerst komt...". 

Mochten er vragen zijn dan zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch te bereiken 0486-451235.

Met vriendelijke groet,

Arno van Tienen

 

 


De beste keuze!

......................................