Trek

Ben van Tienen is officieel Dealer van Trek.

Ontdek de beste fietsen ter wereld voor het rijden op de weg, in het terrein of in de stad. Niemand ter wereld heeft meer gedaan op het gebied van het verfijnen en herdefiniëren van het fietsgevoel dan de technici en ontwerpers van Trek.

Elektrische en stadsfietsen

Voor de lol in 't weekend of door de week naar 't werk met Trek maar je een statement!

Mountainbike

Trek is wereldleider op het gebied van mountainbiketechnologie. Niet zo gek dus dat onze mountainbikes de meest technologisch geavanceerde fietsen op de markt zijn. Bij ons zijn innovaties niet alleen voorbehouden aan de absolute topmodellen. Elk model zit boordevol onderdelen en details die elke rit, op welke trail ook, beter zullen maken.

Electrische racefietsen

Je wilt een snelle elektrische racefiets die de hoogste waarderingen krijgt voor stijl en prestaties. Je zoekt mogelijkheden om lange routes te verkennen die je nooit eerder voor mogelijk hield en je wilt weer mee kunnen rijden met je snellere vrienden tijdens groepsritten.

Racefietsen

Trek is de beste fabrikant van prestatiegerichte fietsen ter wereld. Hun onderzoeksafdeling bundelt meer technische pk's in de fietsen dan welke andere fabrikant dan ook. Ze doet er alles aan om onze racefietsen, van handgebouwde carbon racemachines tot modellen van verfijnd aluminium, absoluut de beste in hun klasse te maken. Je zult het verschil merken, van je eerste rit tot aan op het podium.

Gravel fietsen

Onze gloednieuwe Checkpoint gravelfietsen zijn ontworpen voor gravelracen, fietsvakanties en nog veel meer. Er zijn racegerichte SLR-modellen, voor avonturen geknipte Sl-modellen en aluminium ALR-modellen die het leukst rijden op gravel, op weg naar je werk en nog veel meer.

Electrische Mountainbikes

De Fuel EXe geeft een nieuwe dimensie aan het mountainbiken met een afmontage die werkelijk aan alle denkbare wensen tegemoet komt. De Fuel EXe is klaar voor het grote werk – van de stille TQ-transmissie tot aan de carbon wielen en het carbon frame dat is afgemonteerd met de topklasse aandrijving. Het verbeterde, soepele RockShox veringspakket laat je over obstakels zweven, terwijl de geruisloze ondersteuning van de TQ-motor aanvoelt als een welkome rugwind op het moment dat je bovenbenen op springen staan in een zware beklimming.