Gazelle

Ben van Tienen is officieel Dealer van Gazelle

Elke Gazelle geeft je zin in fietsen door de perfecte combinatie van licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit. Ervaar deze perfecte drie-eenheid zelf door een proefrit te maken bij één van onze dealers of bij het Gazelle Experience Center in Amersfoort!

Gazelle Ultimate

Deze fiets laat je optimaal genieten van je vrije tijd. En fietst net zoals hij eruit ziet: super comfortabel en met een sportieve uitstraling. Gekenmerkt door zijn innovatieve en dynamische design is de Ultimate een lust voor het oog. Ultimate is het beste dat Gazelle te bieden heeft. Ontdek het zelf.

Gazelle Speedpedelec

Perfecte commuter citybike

“Vloeiend en snel door de stad”

Een Gazelle Ultimate SPEED is geen accessoire, maar een lifestyle. Jouw lifestyle. Snel en in stijl. deze Speedpedelec brengt je waar je zijn moet.

Elektrische fietsen

Gazelle heeft elektrische fietsen voor elk type gebruik! Razendsnel een boodschap doen, ontspannen aankomen op het werk of fluitend de heuvel op.

Stads fietsen

In het weekend er opuit of dagelijks naar school of werk? Met de stadsfietsen van Gazelle gaat u met plezier fietsen!

Tour fietsen

Een comfortabele fiets voor ieder terrein? Kies dan een Gazelle toerfiets met versnellingen en lichte voorvering.

Lifestyle

Dankzij de stoere, brede banden en robuuste frame cruise je in stijl door de stad.

Zin in fietsen!

Jouw fiets moet je iedere dag weer zin geven om te fietsen. Fietsen mag geen moeite kosten, maar moet je juist energie geven. Zodat je lekker kunt genieten van de buitenlucht, de natuur en de beweging. Je fietst slim de stadsfile voorbij en hoeft je geen zorgen te maken over een parkeerplek. Even de wind door je haren voelen, of je hoofd leeg maken na een dag werken: dat is toch ontspannen thuiskomen...

Om dat gevoel te realiseren is een fiets pas Gazelle-waardig als deze de perfecte drie-eenheid heeft van heerlijk licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit. Want bij Gazelle geloven we: hoe beter je fiets, hoe vaker je fietst! Al vanaf 1892 doen wij er alles aan om de mooiste kwaliteitsfietsen te maken die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Zo geeft Gazelle je iedere dag weer ‘zin om te fietsen’.