Koga

Ben van Tienen is officieel Dealer van Koga

Een fiets kopen van hoogwaardige kwaliteit doet u bij KOGA. Alle fietsen van KOGA zijn ontwikkeld en ontworpen voor én door fietsliefhebbers. Een fiets van KOGA kopen staat voor 100% fietsgenot, een echte belevenis.

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen topkwaliteit en uitmuntende afwerking

Stads- & toerfietsen

Licht, sportief en perfect afgewerkt. Een genot voor zowel alledaags als recreatief gebruik.

Gravelbikes

Gravelbike met de snelheid van een racefiets en funfactor van een crossfiets

Trekking fietsen

De Koga Trekking bike; als voor u als liefhebber alleen het beste goed genoeg is.

Racefietsen

Vanaf de oprichting in 1974 heeft Koga zijn sporen verdiend in de wielersport.

RESEARCH & DEVELOPMENT

Ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van een nieuw model is altijd het beste product maken voor de gepassioneerde (en veeleisende) fietser. We besteden veel aandacht aan afwerking, door onderdelen vloeiend en harmoniërend te integreren. Als dat niet mogelijk is met bestaande onderdelen, ontwikkelen we ze zelf. Dat geeft onze fietsen de herkenbare look en stijlvolle uitstraling. Less is more!

QUALITY CENTER

Koga biedt een compromisloze garantie op kwaliteit. We hebben fors geïnvesteerd in een eigen testlaboratorium waar een team van specialisten de materialen blootstelt aan de zwaarste testen. Daardoor zijn we in staat fietsen te bouwen met een grote duurzaamheid die weinig onderhoud vergen.

HANDGEBOUWDE PERFECTIE

Alle KOGA fietsen worden met de hand gebouwd in onze vestiging in Heerenveen. Hierbij is één monteur verantwoordelijk voor de volledige afmontage van een fiets. Het handbuilt by Koga logo op het frame staat garant voor deze eigenzinnige aanpak. Van het individu, voor het individu. Die betrokkenheid bij het product zie je terug in het resultaat. Perfectie tot in de finesses.

100 PROCENT

Koga voert een intensieve controle uit op de fietsen die in Heerenveen gebouwd worden. Alle fietsen gaan één voor één op de testbank voor een nauwkeurige inspectie om te garanderen dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.