Collega gezocht

Fietsmonteur in opleiding

We zoeken een jonge leergierige medewerker die van sleutelen houdt en eventueel de opleiding tot fietsmonteur wil gaan volgen aan het KW1C in 's-Hertogenbosch. Naast hetgeen je leert in de werkplaats zul je ook jaarlijks deelnemen aan cusussen van E-Bike systemen of cursussen waarvan we beide denken dat ze nuttig zijn. Uiteindelijk streven we er naar om van jou een monteur te maken die zelfstandig de werkplaats kan draaien en eventueel kan bijspringen in de winkel. 

Binnen ons team hebben we vaak informeel overleg en vragen we ook jou om je mening als we bepaalde keuzes moeten maken. Indien je jezelf in dit plaatje vindt passen en van sleutelen houdt horen we dat graag. Indien je meer informatie wil over de mogelijkheden kun je me bereiken via 06-23677984 of per mail arnovantienen@gmail.com.

Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.

 

Fietsmonteur met ervaring

We zijn op zoek naar een ervaren monteur die zelfstandig de werkplaats kan draaien en zijn verantwoordelijkheid durft te nemen. Wij verwachten minimaal een aantal jaren ervaring als monteur met  kennis van E-bike's, mountainbikes en racefietsen. Jouw belangrijkste taak is om onze klanten te ontzorgen door goede diagnoses, reparaties, service en onderhoud te leveren. Naast de werkzaamheden in de werkplaats kunnen we in overleg je takenpakket uitbreiden met administratieve werkzaamheden en/of werkzaamheden in de winkel. 

Als medewerker van ons team verwachten we dat je van sleutelen houdt, je verantwoordelijkheid neemt en onze huidige monteur(s) ontlast. We hebben vaak informeel overleg en horen graag jouw mening bij de keuzes die we binnen ons bedrijf moeten maken. We bieden je een vaste baan, een goed salaris en goede mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen binnen een gezond bedrijf.

Mocht je interesse hebben of meer informatie willen over de mogelijkheden dan kun je me bereiken via 06-23677984 of per mail arnovantienen@gmail.com.

Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.

 

Ben jij die enthousiaste fietsmonteur die onze klant blij houdt door ervoor te zorgen dat zijn fiets in topconditie is dan zijn wij op zoek naar jou. Ter uitbreiding van ons team zoeken we een fietsmonteur die een uitdaging ziet in de snelle technische ontwikkelingen die er in onze branche plaatsvinden. Afhankelijk van je leeftijd en je ervaring ga je zelfstandig aan het werk binnen ons bedrijf en groei je door naar iemand die de verantwoordelijkheid voor de werkplaats durft te nemen.  Binnen de werkplaats variëren je werkzaamheden van het uitpakken en afleverklaar maken van een nieuwe fiets tot het vervangen van bijvoorbeeld een trapas of het stellen van de juiste diagnose bij een e-bike en het verhelpen van de storing.  Naast gewone stadsfietsen en e-bikes verkopen en onderhouden we ook race, mountainbikes en speedpedelecs van vooraanstaande merken zoals onder andere Gazelle, Koga en Trek.

Als monteur neem je jaarlijks deel aan cursussen en trainingen om ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. In overleg is het mogelijk je werkzaamheden uit te breiden met administratieve zaken en/of werkzaamheden in de winkel.

Binnen ons team, van 5 medewerkers, hebben we vaak informeel overleg en horen we ook graag jouw mening bij de keuzes die gemaakt moeten worden.

Mocht je interesse hebben of meer informatie willen hebben over de mogelijkheden dan vernemen we dat graag. Reacties graag per mail naar: arnovantienen@gmail.com

Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld

 

Met vriendelijke groet,

Arno van Tienen