VACATURES

Fietsmonteur in opleiding

We zoeken een jonge leergierige medewerker die van sleutelen houdt en eventueel de opleiding tot fietsmonteur wil gaan volgen aan het KW1C in 's-Hertogenbosch. Naast hetgeen je leert in de werkplaats zul je ook jaarlijks deelnemen aan cusussen van E-Bike systemen of cursussen waarvan we beide denken dat ze nuttig zijn. Uiteindelijk streven we er naar om van jou een monteur te maken die zelfstandig de werkplaats kan draaien en eventueel kan bijspringen in de winkel. 

Binnen ons team hebben we vaak informeel overleg en vragen we ook jou om je mening als we bepaalde keuzes moeten maken. Indien je jezelf in dit plaatje vindt passen en van sleutelen houdt horen we dat graag. Indien je meer informatie wil over de mogelijkheden kun je me bereiken via 06-23677984 of per mail arnovantienen@gmail.com.

Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.

 

Fietmonteur met ervaring

We zijn op zoek naar een ervaren monteur die zelfstandig de werkplaats kan draaien en zijn verantwoordelijkheid durft te nemen. Wij verwachten minimaal een aantal jaren ervaring als monteur met  kennis van E-bike's, mountainbikes en racefietsen. Jouw belangrijkste taak is om onze klanten te ontzorgen door goede diagnoses, reparaties, service en onderhoud te leveren. Naast de werkzaamheden in de werkplaats kunnen we in overleg je takenpakket uitbreiden met administratieve werkzaamheden en/of werkzaamheden in de winkel. 

Als medewerker van ons team verwachten we dat je van sleutelen houdt, je verantwoordelijkheid neemt en onze huidige monteur(s) ontlast. We hebben vaak informeel overleg en horen graag jouw mening bij de keuzes die we binnen ons bedrijf moeten maken. We bieden je een vaste baan, een goed salaris en goede mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen binnen een gezond bedrijf.

Mocht je interesse hebben of meer informatie willen over de mogelijkheden dan kun je me bereiken via 06-23677984 of per mail arnovantienen@gmail.com.

Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.

Met vriendelijke groet,

Arno van Tienen